Co na Vás čeká?

Jak jsme avizovali, máme pro Vás připravený nový vzhled zimní mapy, jak pro Prahu, tak pro Brno. Nahlédněte pod pokličku, jaké části tato změna ovlivní a buďte připraveni na spuštění zimní sezóny.

Nová zimní mapa vyjde v platnost v pondělí 16. října 2023.

Nová zimní mapa vyjde v platnost v pondělí 16. října 2023.

Jak to bude fungovat?

I nadále budou naše skútry k dispozici, i během zimního období. Ale připravte se na nové zóny. Chceme zajistit, že skútry budou stále v dosahu nabíjecích stanic, a to výrazně zlepší jejich dostupnost. Skútry budou koncentrované v ostrůvcích poblíž nabíjecích stanic. To Vám umožní pohodlné nabíjení.

Proč tato změna?

Důvodem této změny je nižší výdrž baterií v chladném počasí. Chceme zajistit, že skútry budou vždy k dispozici, i když se ochladí. Chladné počasí by mohlo znamenat, že skútry stojí na okrajích velké zóny příliš dlouho.

Plán zimního režimu

Nový vzhled mapy vstoupí v platnost od pondělí 16. října. Můžeme očekávat, že tento režim potrvá během zimní sezóny.

Dělejte to bezpečně

Skútry budeme postupně přezouvat na zimní pneumatiky pro bezpečnější jízdní vlastnosti v chladu. V extrémním počasí můžeme dočasně pozastavit službu, abychom vás chránili. Pamatujte na vhodné oblečení a rukavice a dejte na sebe pozor, zejména na náledí a sněhové kalamity.

Skvělá zpráva!

Máme pro Vás další novinku. Nyní budete mít možnost prodloužení bezplatné rezervaci ze standardních 10 minut na 15 minut. To vám umožní být ještě flexibilnější a mít více času na plánování vaší jízdy či dopravení se ke skútru.

Důležitá informace

Měníme také otevírací dobu zákaznické linky o víkendu a o svátcích od 10:00 hodin do 18:00 hodin.

FAQ

Co se stane, pokud nemám dostatečný dojezd na skútru, abych se dostal zpět do zóny?
Pokud dojde k rychlejšímu úbytku nabití baterie, doporučujeme vyhledat nejbližší nabíjecí stanici mimo zónu, nabít skútr a poté ho vrátit zpět do zóny pro pokračování v jízdě. Berte prosím na vědomí, že v případě nižších teplot může být dojezd skútru nižší.

Občas se stane, že přestane fungovat displej, co s tím?
Při teplotách blížících se bodu mrazu a níže může displej probliknout nebo i zhasnout. Pokud k tomu dojde, doporučujeme jako rychloměr využít váš mobilní telefon, který si můžete uchytit do držáku na skútru.

Jak mohu zjistit, zda se v daném místě nachází dostupná zóna, kam mohu vrátit skútr?
V aplikaci Antees můžete snadno zkontrolovat, zda je v okolí vaší cílové destinace dostupná zóna, kam můžete skútr vrátit.

Jaký je doporučený postup pro jízdu na skútru v extrémních zimních podmínkách?

Doporučujeme zpomalit jízdu, nosit vhodné oblečení a rukavice, a dbát pozornosti na změněné povrchy cest. Dále můžete použít žlutou bezpečnostní vestu pro zvýšení viditelnosti.

Těšíme se na Vaše názory na tuto změnu. Nový vzhled zimní mapy je pro nás příležitostí zlepšit naše služby v zimním období. Budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu od Vás. Dejte nám vědět, co si myslíte!

Sdílejte tento článek: